Skip to main content

V polovině dubna, týden po Velikonocích, se konala již tradiční veterinární akce. Pro mnohé z nás už od jara téměř neodmyslitelný VETfair.

Pro společnost Vetoquinol to byla událost o to významnější, že v tomto roce slavíme 90. výročí založení naší společnosti. Na nezvykle velkém stánku, který odrážel minulost i současnost našeho působení v oblasti veterinární medicíny jsme měli možnost alespoň ze záznamu vyslechnout pozdrav generálního ředitele pana Matthieu Frechina a krátký přehled devadesátileté historie firmy.

V nižší části stánku, která byla věnována našim letošním novinkám Felpreva spot-on pro kočky a Clavaseptin tablety 750 mg jsme se věnovali hlavně odborným debatám o uvedených novinkách, ale také o produktech veterinárním lékařům již známých. Překvapení, údiv a – přiznejme si to – někdy i nedůvěru vyvolávaly fotografie dokumentující úspěšnou léčbu kožních onemocnění s použitím systému Phovia. Ano, hojení ran s použitím Phovie je neuvěřitelné!

Po schodech jste mohli vstoupit do horní části stánku, která byla pojednána jako francouzská kavárna. Pil se francouzský sekt, růžové víno nebo long drinky Clavaseptin a Felpreva. K nim jste mohli ochutnat čokoládu anebo pravé francouzské palačinky. Myslím, že hlavně jejich vůně ulpěla mnohému návštěvníkovi v paměti.

Musíme poděkovat doktoru Hanzálkovi za pěkný společenský večer. Opět pod patronací Vetoquinolu zde byla k dispozici fotostěna. Hlavně v pozdějších hodinách byla velmi frekventovaná. Jestli jste si nevyzvedli své fotografie, můžete napsat na náš mail.

Letošní Vetfair se povedl! Těšíme se na Vás na Vetclasses v listopadu nebo na Vetfairu 2024.

Poznámka ze zákulisí – palačinky opět budou!